Maastricht Diner Suggesties

Maastricht diner suggesties

Het ‘Walking Diner’ is zowel lekker eten als gezellig wandelen door Maastricht.

rondleiding maastricht

Tijdens de culinaire stadswandeling loopt u onder leiding van een enthousiaste gids door het Historisch Centrum en afhankelijk van uw keuze over het Vrijthof, de Markt en zelfs het Onze Lieve Vrouweplein met het Stokstraatkwartier als ultieme afsluiting.

 


 

Een route, die u zeker in de smaak zal vallen, figuurlijk en letterlijk! Maastricht diner suggesties brengt u naar drie restaurants waar u geniet van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Tussen de gangen door leidt de gids u door Maastricht en vertelt de geschiedenis, verhalen en anekdotes.

De datum van deze culinaire wandeling en het starttijdstip kunt u zelf bepalen; wij adviseren tussen 17:00 en 18:00 te starten om volledig te kunnen genieten van de gastvrijheid in de Maastrichtse Horeca.

Het basis walking diner, ook wel Hap en Stap of op zijn Maastrichts Hepke – Stepke genoemd, bieden wij aan voor € 63,50 p.p. bij een deelname van minimaal 10 personen. NB de drankjes zijn niet inbegrepen! Bij minder deelnemers rekenen wij een geringe toeslag voor de gids.


U kunt tegen meerprijs het programma uitbreiden met meer gangen of kiezen voor kwalitatief nog betere restaurants. Uw suggesties en of vragen kunt u bij de reservering (aanvraag) bekend maken.

Drie gangen te veel? Kijk eens naar onze lunch suggesties! Ook deze zijn natuurlijk volledig aan uw wensen aan te passen.

Geen ‘wandelaar’ vul het programma verder aan en huur voor € 12,50 een step of fiets en noem het Hap en Trap.

fietsenstep tour

Translate »