Extra’s

Hap & Stap

images
Walking Dinner
De Limburger heeft het over ’n Hepke en ’n Stepke, de jongeren onder ons noemen het Walking Dinner of zelfs Running Dinner maar de essentie blijft hetzelfde. Wij verzorgen de rondleiding annex stadwandeling en u geniet tussendoor van uw gangen diner. Maak uw keuze uit 3 of meer gangen en geniet naar eigen inzicht van streekgerechten of andere (internationale) keukens op het niveau dat u zelf kiest. Gaat u voor het eetcafé of voor de Michelin ster(ren) of iets daar tussen in. U kunt uw eigen restaurants kiezen maar wij adviseren u natuurlijk ook graag in overeenstemming met het beschikbare budget.

 • 3 gangen menu al vanaf € 52,50 inclusief btw, exclusief consumpties, met alle mogelijkheden om kwaliteit en aantal gangen aan te passen naar eigen wensen.
 • Boeking en reserveringskosten € 25,00.

Stap & Tap

images
Kroegentocht
Get te drinke en te aete’ zegt de Limbuger. Genieten van een rondleiding of wandeling met zo af en toe een aangekleed (streek)biertje of borreltje? Diverse mogelijkheden van kroegentocht tot (gedeelte) van de Brandslang. Speciaal biertjes, alleen van Brand of ook andere Nederlandse en Belgische Speciaal bieren. Alles is mogelijk, laat u verrassen door onze keuze of geef aan welke bieren u minimaal in het assortiment wil hebben.

 • 3 consumpties al vanaf   27,50 inclusief btw, met alle mogelijkheden om kwaliteit en aantal drankjes en soorten aan te passen naar eigen wensen.
 • bij minder dan 8 deelnemers een extra bedrag voor de gids.
 • Boeking en reserveringskosten € 25,00.

Culinaire rondleiding

index
Amuse tochten
Genieten van een rondleiding of wandeling met zo af en toe een kleinigheidje om te eten en te drinken? Dan is onze culinaire wandeling met amuses en het daar bij passende drankje een uitgelezen mogelijkheid. Maak uw tocht compleet met een wijnproeverij van streekwijnen en u geniet optimaal van hetgeen de omgeving ons te bieden heeft.

 • 3 amuse al vanaf € 27,50 inclusief btw, met alle mogelijkheden om kwaliteit en aantal gangen aan te passen naar eigen wensen.
 • Bij minder dan 8 deelnemers een extra bedrag voor de gids.
 • Boeking en reserveringskosten € 25,00.

Hap & Trap

index
Fietsen en eten
Een fiets- en eet-arrangement langs drie of vier horecabedrijven in de prachtige omgeving van de stad naar uw keuze. U zult genieten van al het lekkers dat de omgeving te bieden heeft aan streekproducten uit te breiden met speciale bier of wijn arrangementen.

 • 3 gangen menu al vanaf € 65,00 inclusief BTW, met alle mogelijkheden om kwaliteit en aantal gangen aan te passen naar eigen wensen. Exclusief fietshuur.
 • Bij minder dan 8 deelnemers een extra bedrag voor de gids.
 • Boeking en reserveringskosten € 25,00.

Proeverijen

Wij verzorgen wijnproeverijen en bierproeverijen. Proeven moet je leren, wij introduceren de proeftechnieken en leren u waar op te letten en hoe de dranken te waarderen en herkennen. De aantallen drankjes en eventuele bijkomende hapjes brood en kaas worden in onderling overleg vastgesteld.

 • Prijzen variëren per seizoen en aantal te proeven drankjes.
 • Er zijn al proeverijen mogelijk vanaf € 18,50 p.p.
 • Boeking en reserveringskosten € 25,00.

De proeverijen zijn vaak ook te combineren met bezoek aan een speciaalzaak, wijngaard of bierbrouwerij.

Bierroutes
Limburgse Biercultuur

Het bourgondische leven is spreekwoordelijk voor Limburg in het algemeen en voor de Maastrichtenaar in het bijzonder.
Niet voor niets is de provincie hoofdstad de culinaire hoofdstad van Nederland. Hier komen smaak en genieten bij elkaar. Dat uit zich in de vlaaien, de diverse streekgerechten maar zeker ook in de Limburgse bieren. De meest bekende zijn wel Brand, Gulpener, Alfa, Lindeboom, Hertog Jan en de Wieckse bieren,

Kom en geniet. Wij stellen graag een route voor u samen volledig naar wens, alleen Limburgse (speciaal) bieren, ook andere Nederlandse (speciaal)bieren of internationaal aangekleed met Belgische, Duits en andere wereldbieren.

Een ander beproefd concept proberen? Kijk eens naar Naat en Druug of in het seizoen naar de Route de la Bière van de Mestreechter Brandslang. Klik hier voor meer informatie.

Prijzen afhankelijk van programma en uitvoering. Hoeveel (speciaal)bieren, ja/nee hapjes, ja/nee begeleiding etc. zijn allemaal factoren van invloed op de prijs.


Contact

Translate »