Arrangementen

Arrangementen

Niet verder zoeken, een bestaand arrangement boeken!

Arrangementen en prijzen zijn op basis van groepen tot 20 deelnemers en inclusief btw. Bij geringere aantallen wordt de prijs in onderling overleg aangepast.
Wij verzorgen uw complete uitstapje naar een van onze plaatsen in het programma. Is het voor een bliksembezoek of een dag(deel) of weekend. Zelfs hele weken en midweken kunnen we voor u verzorgen.

koffietafel
Koffie met Limburgse vlaai

Arrangement kennismaken
Ontvangst koffie met Limburgse vlaai of Duitse Kuchen.
Korte rondleiding € 35,00 p.p.

 Arrangement kennismaken en genieten
Ontvangst koffie met Limburgse vlaai of Duitse Kuchen,
Uitgebreide rondleiding met pauze en consumptie.
Duur circa 3 uur € 45,00 p.p..

Arrangement genieten en proeven
Walking Dinner/Hepke Stepke. U geniet in drie verschillende restaurants van uw diner en wordt door de gids van locatie naar locatie begeleid. Of u kiest er voor zelf de weg te vinden aan de hand van uitgebreide en actuele routebeschrijvingen met daarin opgenomen enkele vragen en opdrachten. Duur circa 4 uur vanaf  € 63,50 p.p. bij speciale wensen voor de HORECA wordt de prijs daar op afgestemd.

Verdere Mogelijkheden:
Bier tapwedstrijd (alleen groepen), Bierproeverij, Wijnproeverij, Bezoek bierbrouwerij, Bezoek wijngaard, Bezoek wijnhuis met proeverij, Boottocht op de Maas, Café spelletjes, Grottenbezoek Jezuïetengrot,  Zelf gevelstenen tekenen (vooral voor kinderen), Diverse workshops: vlaaibakken en bonbons maken.  Prijzen op aanvraag.

Translate »